Oy Scanteknik AB - avaamme tähän sivuston lähiaikoina

Edustamamme merkit ovat edelleen Elac, Dynaudio, Duevel, Densen ja RHA

Hinnastot ja yhteystiedot löydät alta
 Elac


ELAC - elävä ääni on insinööritaidon juhlaa jo vuodesta 1926 lähtien
Elac juhli 90-vuotista taivaltaan 2016 esittelemällä Debut ja Uni-Fi kaiutin-sarjat, innovaatiotuotteet Discovery-musiikkiserverin, Element Integrated Amplifier-vahvistimen sekä Miracord 90 Anniversary levysoittimen, joilla ELAC elää sekä nykyaikaa että tulevaisuutta.
Uusi aikakausi on alkanut
Jatkuvan muutoksen maailmassa Elac perustaa tuotteensa ja visionsa perinteikkääseen insinööritaitoon tulevaisuutta silmälläpitäen. Elac perustettiin tarkoituksena tarjota asiakkaille maailman parasta äänentoistoa.
Innovaatio, laatu ja ylivoimainen suorituskyky
Elac on ansainnut maineensa – alusta alkaen – muita edellä olevan tekniikkansa, kompromissejä tekemättömän laatunsa, vertaansa vailla olevan eurooppalaisen suunnittelunsa ja ylivoimaisen äänenlaatunsa ansiosta. Ja nyt, uusi edullinen kaiutin-sarja tuo Elacin tuotteet kaikkien saataville. Koe ELACin elävä ääni kotonasi. Jokainen ELAC-tuote tarjoaa hämmästyttävän suorituskyvyn, ylivoimaisen laadun ja omalla tasollaan liikkuvan arvokkuuden.


 Dynaudio


Dynaudio
Dynaudio on käsintehtyjen hifikaiuttimien johtotähti. Kaikki kaiuttimet on taidolla ja pieteetillä käsintehty Tanskassa.
Ääni on ykkönen
Dynaudion ei tarvitse seurata muotioikkuja. Missio on luoda paras mahdollinen ääni. Tämä tarkoittaa nykytekniikan valjastamista mahdollisimman luonnonmukaisen musiikkikokemuksen luomiseksi.
Pyrkimys autenttisuuteen
Dynaudio pyrkii vaivattomaan ja luonnolliseen ääneen, aivan kuin musiikki-instrumentti soittaisi juuri sinun huoneessasi. Kaiuttimet ovat innovaatiollisia suunnittelussa, yksityiskohtaisen tarkasti valmistettuja ja luokkaansa vailla suorituskyvyssä. Dynaudio on perustettu 1977 Skaderborgissa, Tanskassa eli heillä on on yli 35 vuoden kokemus korkealuokkaisten kaiuttimien valmistuksessa. Tavoite on valmistaa maailman parhaat kaiuttimet.
Ei kenenkään kakkonen
Dynaudio uskoo itseensä ja tuotteeseensa. Juuri sen takia he saavuttavatparhaan äänenlaadun ilman rajoja. Joka päivä, ikuisesti.


 Duevel


Saksalaisen Duevelin ympärisäteilevät kaiuttimet herättävät keskustelua niin futuristisella ulkonäöllään kuin korvia hivelevällä äänelläänkin. Avarasta, yllättävän epäkaiutinmaisesta äänimaailmasta pääsee nauttimaan edullisesti sympaattisella Planets-kaiuttimella. Ylöspäin suunnatut 5-tuumainen refleksikoteloitu basso sekä torvella tehostettu diskantti tuottavat poikkeuksellisen miellyttävän kuuntelukokemuksen. Metalliset pallot levittävät äänen identtisenä joka suuntaan. Planetseissa on ainesta olohuoneen oivalliseksi tunnelmanluojaksi. Bella Luna diamante on upea ilmestys ja lisäksi ilmava ja avara kuunnella. Kontrolloitu ja dynaaminen bassotoisto luo neutraalin sointitasapainon, jossa livetaltioinnitkin toistuvat äänikuvalla, jonka aikaisemmin kuuli vain huomattavasti suuremmista kaiutinjärjestelmistä.


 Densen


Densen
Densen ei ehkä ole maailman suurin audiolaitteiden valmistaja, mutta tähtää voimakkaasti eteenpäin tullakseen parhaaksi. Densenin muodostaa ryhmä tanskalaisia musiikinrakastajia, jotka viimeiset kaksikymmentä vuotta ovat venyttäneet äänentoiston rajoja. Densen valmistaa pientä sarjaa erikoistuneita audiolaitteita, jotka on suunniteltu tuottamaan musiikkinautintoa koko elämän. Densen ei ainoastaan keskity tuotteen laatuun vaan myös kierrätykseen. Tuotteet on suunniteltu kestämään ajan hammasta. Me Densenillä olemme vakuuttuneita tuotteemme ylivoimaisuudesta. Sen vuoksi annamme tuotteillemme elinikäisen takuun. Joka tapauksessa, me toivotamme sinulle loppumattomia tunteja musiikkinautinnon parissa, samalla kun löydät Densenin musiikkimaailman.


 RHA


Englantilainen RHA, vuonna 2011 perustettu yritys on suunnitellut ja valmistanut sarjan innovatiivisiä kannettavia henkilökohtaisia audio-tuotteita. Tuotteissa ilmenee suunnittelun edistyksellisyys, hienoimmat kestävät materiaalit ja kyky antaa luonnonmukainen musiikkielämys. Käyttömukavuus ja ergonomia ovat näissä useita palkintoja voittaneissa kuulokkeissa omaa luokkaansa. Lisäksi kuulokkeet ovat äärimmäisen tyylikkäitä ja aikaansa edellä. RHA myöntää kuulokkeilleen kolmen vuoden takuun.